0172 251 173 vertel@hartenstem.nl

Ontdek de stemmenavonturier in mij

Voice-over én Stemacteur

Stemmenwerk maakt mij blij!

Daarom besloot ik in 2022 om een cursus stemacteren te gaan volgen. Daar mocht ik kennismaken met veel aspecten van het stemmenwerk. Ook heb ik daar geleerd hoe de stem, en in het bijzonder mijn stem, werkt.

De mogelijkheden van Hartenstem

Een animatie nasynchroniseren is uiteraard fantastisch om te doen. Je kunt jezelf in een rol laten ‘glijden’ en daar volledig in opgaan. Intensief maar ongelofelijk leuk om te doen.

Hier maak je gebruik van stemmetjes. Deze stemmetjes kan ik ook gebruiken in kinderboeken Op deze manier kan jij jouw kinderboek nog meer tot leven wekken voor de kinderen. Door het op de juiste manier te vertellen, raken kinderen steeds meer gefascineerd en zal jouw boek, voor hen, meer en meer tot leven komen.

In jingles en commercials zijn ook veel stijlen mogelijk. Je kunt bij reclames wegdromen, je kunt er energie van krijgen of iets kan heel serieus moeten worden gebracht. De afwisseling maakt het voor mij tot een leuke uitdaging om de juiste tone of voice te vinden die bij jouw bedrijf past.

Als je in een museum een audiotour volgt, krijg je van de verteller te horen welk schilderij je aan het bezichtigen bent. Wat de schilder voor intentie had, wat zijn techniek was en ga zo maar door. Je krijgt op die manier veel meer informatie dan dat je deze zelf uit een boekje of een flyer/brochure moet lezen. Bovendien kun je de focus op het schilderij houden.

Het lijkt mij fantastisch om een dergelijke audiotour voor jouw museum in orde te mogen maken. Met betrekking tot een expositie of een nieuw schilderij. Ik vertel graag, met het juiste gevoel en de juiste warmte in mijn stem, over de informatie die de bezoeker wil horen bij dit kunstwerk.

Helaas zijn er veel bedrijven die (nog) niet genoeg opvallen. Zij hebben nog geen stem. Dat valt soms ook niet mee. Een voicemail is vaak niet gepersonaliseerd, een bedrijfsfilm is regelmatig alleen door tekst en muziek ondersteund.

Simpelweg omdat het vinden van een passende stem niet meevalt. Door jezelf te laten horen val je veel meer op en zal men jouw bedrijf sneller weten te vinden. Laat mij de stem van jouw bedrijf zijn waardoor je opvalt in de markt.

Welke prijzen ik reken voor mijn stem

Uiteraard gaat altijd alles eerst in overleg. Van tevoren bespreken wij goed hoe de opdracht er uit gaat zien en wat wij van elkaar verwachten.

Indien gewenst maak ik eerst een offerte en als je daarmee akkoord gaat, gaan we pas beginnen. Je zult begrijpen dat ik altijd een gedeelte van de offerte op vooruitbetaling factureer.

Laten we eerst samen in gesprek gaan.

Complimenten van de carnaval

Marjolijne heeft de presentatie verzorgd voor ons carnavalsevent bij een gehandicaptenvoorziening. Zij zorgde ervoor dat de bewoners zich op hun gemak voelden en zich gezien voelden. Met veel respect en met gepaste humor leidde ze de avond. Met haar duidelijke en prettige stem wist ze precies de juiste toon aan te slaan en liet ze alles die avond vlot en soepel verlopen. Nogmaals bedankt Marjolijne!

-M. van Leeuwen-

Compliment van een deskundige

Allereerst wil ik je zeggen dat je een prachtige stem hebt met een mooie dictie!

Ook je interpretatie van je tekst is prima.

-Beatrijs Sluijter-

Is Hartenstem de stem die jij zoekt?

Luister hier naar Hartenstem

Laten we af-SPREKEN

We kunnen er lang en kort over PRATEN. Ik geef je niet het idee een BABBELtruc te gebruiken. We KLETSEN er gewoon over in een kennismakingsGESPREK