0172 251 173 vertel@hartenstem.nl

ontdek mijn kracht als

Trouwambtenaar

Verbinden op een gezellige manier met een op jullie afgestemde speech.

Mijn plan van aanpak

Omdat jullie grote dag net zo eenvoudig en zorgeloos moet zijn als een heerlijke, ontspannende wandeling langs het strand, heb ik een handig stappenplan opgesteld om alles soepel te laten verlopen.

Uiteraard is hier een groot gedeelte voor mij weggelegd maar van jullie heb ik natuurlijk ook veel input nodig. Hieronder laat ik jullie weten wat mijn Stappenplan is.

 

Stappenplan

Kennis maken

Laten we beginnen met een gezellige kennismaking! Dit doe ik het liefste online.
Nemen jullie ook een kop koffie of thee of misschien zijn jullie meer toe aan een gezellige borrel.
Gewoon lekker ongedwongen kennis maken om aan te voelen of wij elkaar blij gaan maken.
Als jullie het net zo leuk vinden als ik, dan gaan we de volgende stap zetten.

Op weg naar dat JA-woord!

Informatie verzamelen

Jullie zullen begrijpen dat ik jullie ook aan het werk ga zetten. Daarom krijgen jullie écht huiswerk. Huiswerk om samen te maken én apart. Lekker geheimzinnig.

Natuurlijk wil ik ook graag informatie verzamelen bij de mensen die jullie graag om je heen hebben. Ik weet zeker dat zij vol zitten met grappige anekdotes en mooie herinneringen die jullie dag extra bijzonder zullen maken.

Ik sta te popelen om jullie beter te leren kennen en samen een onvergetelijke ceremonie te creëren!

Jullie speciale dag

Als ik genoeg informatie heb, ga ik aan de slag met het schrijven van mijn speech voor jullie. Deze toespraak zal ongeveer een half uur duren en ik kijk er enorm naar uit om deze op jullie speciale dag te mogen vertellen.

Verwacht een speech vol humor en emotie, die écht zal raken. Op deze dag is alles mogelijk en ik wil ervoor zorgen dat de toespraak perfect aansluit bij jullie persoonlijke wensen.

Dan hebben we natuurlijk nog het JA-woord, jullie handtekeningen en van de getuigen (en eventuele kinderen). Er kan met een hamer geslagen worden, de ringen mogen door iemand gebracht worden. Aan alles wordt gedacht.

Maak je geen zorgen, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Het enige wat jullie hoeven te doen is die magische woorden te zeggen: JA, IK WIL!

Wat kost zo'n leuke ceremonie?

Voor een ceremonie die helemaal bij jullie past, vraag ik een tarief van € 1.250,00 inclusief BTW en exclusief onkosten. Dit bedrag omvat alles wat nodig is om jullie speciale dag perfect te maken:

We beginnen met een persoonlijke ontmoeting, waarin we elkaar leren kennen en jullie wensen bespreken.
Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van jullie unieke verhaal, zodat het echt jullie moment wordt. Uiteraard vraag ik daarbij ook informatie op bij ouders, vrienden en getuigen.

Ik regel alle (benodigde) officiële documenten, zodat jullie je daar geen zorgen over hoeven te maken.

Gedurende het hele proces sta ik altijd voor jullie klaar voor persoonlijk contact via e-mail en telefoon, zowel voor jullie als voor jullie naasten.

En natuurlijk, op de dag zelf, ben ik daar om met veel enthousiasme jullie verhaal te vertellen en jullie ceremonie onvergetelijk te maken! Als jullie trouwlocatie verder is dan 100 kilometer van mijn huis, reken ik nog wel een hotelovernachting in de buurt erbij. Jullie hebben niks aan een gestresste ceremonie spreekster omdat ze in de file stond, ofzo. 

Het tarief is exclusief gemeentelijke trouwleges en eventuele kosten voor documenten die nodig zijn voor de beëdiging tot ééndags Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Maar laten we ons vooral concentreren op de prachtige herinneringen die we gaan creëren samen!

Bel mij als jullie het UNIEK willen.

Laten we gewoon een 'klikgesprek' plannen. Samen ontdekken of ook wij een match zijn.