0172 251 173 vertel@hartenstem.nl

Hoi daar! Aanstaand bruidspaar.

Wat ontzettend gaaf om jullie hier te ontmoeten. Ik ben iemand die dol is op het leven en de liefde, en er gaat niets boven het gevoel van mensen met elkaar verbinden. Uiteraard wel op een hele gezellige en humorvolle manier.

Dus, mag ik jullie elkaar in liefde verbinden? Het zou een eer zijn om daarbij te helpen!

Jullie zijn hier omdat jullie (nog een keer) gaan trouwen, een geregistreerd partnerschap willen vieren of jullie huwelijksgeloften opnieuw willen afleggen.

Natuurlijk willen jullie van die dag een geweldig feest maken.
Nou, dat is precies waar ik van hou: gezelligheid, maar ook serieus wanneer het moet. Ik ben een veelzijdige ceremoniespreker die ervoor zorgt dat jullie verhaal tot leven komt op jullie speciale dag.

Ik vind het belangrijk om jullie en jullie dierbaren goed te leren kennen, zodat ik een toespraak kan geven die echt resoneert met iedereen die erbij is. Natuurlijk draait het die dag helemaal om jullie!

Er is ruimte voor lachen, tranen, grappen, en gekke momenten. Ik ben er dol op, en ik denk graag met jullie mee om ervoor te zorgen dat jullie dag perfect is.

Vertel me wat jullie in gedachten hebben, en ik help jullie graag bij het plannen van de mooiste en meest bijzondere dag. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen!

Dus, zeggen jullie JA tegen mij als jullie ceremoniespreker?

 Tsja… en wie ben ik dan helemaal?

 

Ik ben Marjolijne, 48 jaar en ik woon in het Groene Hart van Nederland. Lekker in de drukte van het centrum met veel mensen om mij heen. Dan voel ik mij als een vis in het water. Maar ook op Texel ben ik regelmatig te vinden. Dat is mijn tweede thuis.

Vriendelijkheid en vrolijkheid zijn mijn drijfveren. 
Als je iemand zonder glimlach ziet, geef dan die van jou.

Je ziet mij het meeste in een spijkerbroek en het liefste draag ik dan een hoodie. 
Hoge hakken?
Nee, verwacht dat alsjeblieft niet.

Ik noem mijzelf Spreekster op Sneakers.
Waarom? Zo ben ik!

Lekker doen waar je zin in hebt en waar je je lekker bij voelt.

Wat mogen jullie dan van mij verwachten?
De meest persoonlijke speech die jullie ooit hebben gehoord. Tot in de kleinste details luister ik naar wat jullie -en jullie dierbaren- mij vertellen. Die neem ik allemaal mee in die fantastische ceremonie die jullie van mij mogen verwachten.

Of het een feest gaat worden? Zeker weten!

Leg daarom snel jullie datum bij mij vast om teleurstellingen te voorkomen.

Stappenplan

Omdat jullie grote dag net zo eenvoudig en zorgeloos moet zijn als een heerlijke, ontspannende wandeling langs het strand, heb ik een handig stappenplan opgesteld om alles soepel te laten verlopen.

Zo kunnen we geen belangrijke stappen overslaan. 

Kennis maken

Laten we beginnen met een gezellige kennismaking! Dit doe ik het liefste online.

Nemen jullie ook een kop koffie of thee of misschien zijn jullie meer toe aan een gezellige borrel.

Gewoon lekker ongedwongen kennis maken om aan te voelen of wij elkaar blij gaan maken. 

Als jullie het net zo leuk vinden als ik, dan gaan we de volgende stap zetten.

Op weg naar dat JA-woord!

 

informatie verzamelen

Nu wordt het tijd dat ik jullie écht mag gaan leren kennen.

Jullie zullen begrijpen dat ik jullie ook aan het werk ga zetten. Daarom krijgen jullie écht huiswerk. Huiswerk voor samen en huiswerk voor allebei apart. Lekker geheimzinnig.

Natuurlijk wil ik ook graag informatie verzamelen bij de mensen die jullie graag om je heen hebben. Ik weet zeker dat zij vol zitten met grappige anekdotes en mooie herinneringen die jullie dag extra bijzonder zullen maken.

Ik sta te popelen om jullie beter te leren kennen en samen een onvergetelijke ceremonie te creëren!

 

jullie speciale dag

Zodra ik alle informatie heb verzameld, ga ik aan de slag met het schrijven van mijn speech voor jullie. Deze toespraak zal ongeveer een half uur duren en ik kijk er enorm naar uit om deze op jullie speciale dag te mogen vertellen.

Verwacht een speech vol humor en emotie, die jullie en jullie gasten zeker zal raken. Op deze dag is alles mogelijk en ik wil ervoor zorgen dat de toespraak perfect aansluit bij jullie wensen en persoonlijkheden.

Dan hebben we natuurlijk nog het JA-woord, jullie handtekening en van de getuigen en eventuele kinderen. Er kan met een hamer geslagen worden, de ringen mogen door iemand gebracht worden. Aan alles wordt gedacht.

Maak je geen zorgen, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Het enige wat jullie hoeven te doen is die magische woorden te zeggen: JA, IK WIL!

Jullie verdienen het

Het is de hoogste tijd om jullie liefde te bezegelen met de leukste, gezelligste en uniekste ceremonie die jullie je kunnen voorstellen. 

Willen jullie kennismaken?

Je kunt mijn nummer 0172 251 173 bellen maar je kunt er ook WhatsApp berichten naar sturen.

Marjolijne heeft de presentatie verzorgd voor ons carnavalsevent bij een gehandicaptenvoorziening. Zij zorgde ervoor dat de bewoners zich op hun gemak voelden en zich gezien voelden. Met veel respect en met gepaste humor leidde ze de avond. Met haar duidelijke en prettige stem wist ze precies de juiste toon aan te slaan en liet ze alles die avond vlot en soepel verlopen. Nogmaals bedankt Marjolijne!

M. van Leeuwen

Persoonlijk

Ik ga graag met jullie in gesprek maar ook de mensen om jullie heen. Heel graag wil ik weten wie jullie zijn en hoe anderen jullie zien. 

Dat is wederzijds. Jullie zullen ook stukjes van mij te zien krijgen. Het is tenslotte belangrijk dat het allemaal klopt.

Je mag mij alles vragen, ik ben een open boek.
Jullie ook?

gezellig

Zo’n typisch Nederlands woord. In het Engels is er geen vertaling voor.
Ik hou ervan!

Wees lekker ontspannen en jullie zelf. Maak het voor jullie zelf ook gezellig. Hoe opener jullie zijn, hoe mooier en completer mijn speech zal zijn. 

Ondanks de traan, waar ook zéker ruimte voor zal zijn, willen we vooral een gezellige ceremonie. Niks is daarin te gek. 

 

duidelijk

Mijn communicatie is heel direct. Op die manier weet je het allerbeste wat je aan mij hebt. 

Daarom bespreken we goed de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden.

Ik zal het hele traject zo transparant en duidelijk mogelijk zijn zodat niemand voor verrassingen komt te staan. 

eerlijk

Jullie kunnen 100% vertrouwen op mijn eerlijkheid. 

Wat jullie mij in vertrouwen vertellen, blijft bij mij. Als er iets is wat jullie écht niet ter sprake willen brengen of wat jullie niet genoemd willen hebben, zal uiteraard bij mij blijven. 

Ik vraag ook jullie eerlijkheid. Daar ‘doe’ ik het het beste op. Daar wordt het verhaal uiteraard ook het allerleukste van. 

Wat zijn de kosten voor zo’n ceremonie?

Voor een ceremonie die helemaal bij jullie past, vraag ik een tarief van € 1.250,00 inclusief BTW en exclusief onkosten. Dit bedrag omvat alles wat nodig is om jullie speciale dag perfect te maken:

We beginnen met een persoonlijke ontmoeting, waarin we elkaar leren kennen en jullie wensen bespreken.
Vervolgens ga ik aan de slag met het schrijven van jullie unieke verhaal, zodat het echt jullie moment wordt. Uiteraard vraag ik daarbij ook informatie op bij ouders, vrienden en getuigen.

Ik regel alle (benodigde) officiële documenten, zodat jullie je daar geen zorgen over hoeven te maken.

Gedurende het hele proces sta ik altijd voor jullie klaar voor persoonlijk contact via e-mail en telefoon, zowel voor jullie als voor jullie naasten.

En natuurlijk, op de dag zelf, ben ik daar om met veel enthousiasme jullie verhaal te vertellen en jullie ceremonie onvergetelijk te maken! Als jullie trouwlocatie verder is dan 100 kilometer van mijn huis, reken ik nog wel een hotelovernachting in de buurt erbij. Jullie hebben niks aan een gestresste ceremonie spreekster omdat ze in de file stond, ofzo. 

Het tarief is exclusief gemeentelijke trouwleges en eventuele kosten voor documenten die nodig zijn voor de beëdiging tot ééndags Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Maar laten we ons vooral concentreren op de prachtige herinneringen die we gaan creëren samen!

Laat het hart spreken

Hartenstem
Telefoonnummer
0172 251 173
óók voor WhatsApp
vertel@hartenstem.nl